Ügyfeleink véleménye

Kérjük, küldje el véleményét munkánkról email-címünkre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., hogy közzé tehessük itt, a weboldalunkon.

özv. Pál Istvánné és lánya Szilvia köszönete…
Köszönet az AgriaKő, TÓTH-GRÁNIT KFT. vezetőjének Tóth József úrnak, feleségének Ildikónak és valamennyi alkalmazottjának a szívélyes fogadtatásért, odaadó munkájukért, amellyel kéréseinket meghallgatták és minőséggel teljesítették.
Ózd

Hálásan köszönöm a Tóth Gránit Kft. precíz, korrekt munkáját. Úgy minőségben, mint határidőben teljesítették megrendelésünket. Fájdalmunk enyhítéséhez és az elhunytak végakaratának teljesítésében nyújtottak ezzel nekünk segítséget. Köszönjük!
Pápai Péter  Eger

Köszönöm a szép és precíz munkát! A síremlék egyszerűen gyönyörű lett. Az Önök részéről az emberi hozzáállás is maximálisan segítőkész volt. Az ismerősöknek és barátoknak ajánlani fogom Tóth Urat. Köszönök még egyszer mindent.
Szabóné Dr. Bán Julianna

Ezúton szeretném megköszönni a TÓTH-GRÁNIT Kft-nek az irányomban tanúsított maximális figyelmességét, szolgálatkészségét, a nagyon szép, precíz, határidőn belül elvégzett munkát. Bátran ajánlom ismerőseimnek, és örök hálával tartozom mindezért. További munkájukhoz kívánok még sok erőt, egészséget.
Mirkóczky Gyuláné Sirok

Köszönjük a szakszerű munkát! Mind minőségben, mind ízlésben elégedettek vagyunk az elvégzett munkával. További jó munkát kívánva:
Molnár Péter Eger

Köszönöm a szép, precíz, megbízható munkát!
Smíder Tünde Eger

AgriaKő Eger-Felnémet, Apátfalvi u. 12.,
Tóth József +36 30/9535-910,
E-mail: tothgranit@gmail.com
Nyitva tartás : H - P: 8-16 óráig
.