Árak

Bizonyára sok kérdés felmerül Önben, amikor síremlék rendelés előtt áll. Van, aki ár alapján dönt és van, aki a minőséget vagy az egyediséget helyezi előtérbe.

Az emlékek árai az anyag fajtájától, vastagságától és a kialakítástól is függnek. A síremlékeket telephelyünkön gyártjuk le lapanyagból, így elsődleges a felhasznált anyag mennyiségének ismerete (közel 50 féle gránitanyagból dolgozunk), azon belül is 3, 5 és 10 cm vastagsággal.
Cégünk nem sírkőkereskedés, nem készterméket árul. Az árkalkuláció kicsit több időt vesz igénybe, mint a többi sírkövet áruló vállalkozónál.
 Ugyanolyan síremléknek az ára akár fele vagy duplája is lehet, az anyagválasztástól függően. A gránit m2-s ára az előfordulás gyakoriságától függ. Az árkalkulációba beletartozik a temetőben elvégzendő munka - mint bontás, törmelékelszállítás, új betonkoszorú készítés - , illetve a sírkőhöz rendelt kellékek és felirat megválasztása is.

Mivel ezek igen különbözőek lehetnek, így árajánlatot csak személyesen – a konkrét elképzelést ismerve – tudunk adni.
Kérjük Ön is szánjon időt a megbeszélésre, a „nagyjából mennyibe kerül?” kérdésre, csak „nagyjából, hasra ütés-szerűen” lehet mondani valamit, ami persze csak egy „nagyjából” elkészített síremléket takar. Ugye, Ön nem ilyen munkáért szeretne fizetni?
Webáruházunk nincs, nem tervezzük az internetes értékesítést, a tucattermékek gyártását.
Alacsonyabb árkategóriában is megoldható az egyedi emlékek elkészítése, igyekszünk segítséget nyújtani a választáshoz.

AgriaKő Eger-Felnémet, Apátfalvi u. 12.,
Tóth József +36 30/9535-910,
E-mail: tothgranit@gmail.com
Nyitva tartás : H - P: 8-16 óráig
.