Hiba
  • [sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló tartalom/galeria/egyedi-megoldasok mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.

Kapcsolat

Tisztelt vásárlók ! A terméskövek,burkolókövek,díszkövek értékesítése megszűnik! A korlátozott mennyiségben rendelkezésre álló készlet értékesítése előzetes egyeztetés után történik Tel:06-30/9535-910

KŐKERESKEDÉSÜNK KÉPEKBEN


Tel/Fax: 36/429-798

E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás: H-P: 8-16 óra


Egerből a 25-ös számú főúton Szarvaskő irányába haladva, a városhatár előttjobbra az utolsó utcán kb. 150 métert haladva található kőkereskedésünk. (a felnémeti temető mellett)


AgriaKő nagyobb térképen való megjelenítése

Elérhetőség

Céginformáció:

Cégnév: TÓTH-GRÁNIT 2006. KFT

Ügyvezető: Tóth József

Telefonos elérhetőség: 30/2295-301

Kérem, hogy a telefonszámot csak terméskővel kapcsolatos érdeklődésre használják, egyéb ajánlataikkal e-mailben keressenek meg.

E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Téli nyitva tartás (nov.01-márc.15): Hétfő - Csütörtök: 9 - 16 óráig
Péntek: 9 - 15 óráig

Címünk: Eger-Felnémet, Apátfalvi u. 12.

Egerből a 25-ös számú főúton Szarvaskő irányába haladva, a városhatár előtt jobbra az utolsó utcán, kb. 150 m-re található telephelyünk ( a felnémeti temető hátsó bejárata mellett ).

 


Gránit Studió nagyobb térképen való megjelenítése

Sírkövek - Egyedi megoldások

[sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló tartalom/galeria/egyedi-megoldasok mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.

A síremlékeket megrendelőink elképzelése szerint, a temetői lehetőségekhez igazodva gyártjuk le, így a standard méreteken kívül egyedi méretben is el tudjuk készíteni. A keretek magassága általában 20, 25 vagy 30 cm.

Elsősorban gránit anyagokkal dolgozunk, de márványból, mészkőből is készítünk síremléket. A fejkő többnyire 10 cm-es anyagból, a síremlék többi része a megrendelő igénye szerint 3, 5 vagy 10 cm-s anyagból készül.

A hagyományos megoldásokon túl számos variáció létezik, mellyel az elképzelt síremlék egyedivé válik. Ehhez nyújtunk segítséget a telephelyünkre ellátogató ügyfeleknek anyagmintákkal, a kirakatunkban lévő kivitelek bemutatásával, fotókkal, katalógusokkal.

{gallery rows=5 cols=2}tartalom/galeria/egyedi-megoldasok{/gallery}

AgriaKő Eger-Felnémet, Apátfalvi u. 12.,
Tel/fax: 36/429-798
E-mail: tothgranit@gmail.com
Nyitva tartás : H - P: 8 - 16 óráig

 

.